Produkter                  Dameure      Herreure      Børneure

Lorus & internetkøb

 
 

Lorus forhandler site

Lorus mener, at den bedste måde for dig at vælge og købe en Lorus ur er i en af vores autoriserede butikker. Kun i disse butikker kan du være sikker på at finde den nyeste Lorus kollektion, og vær sikker på at dit nye ur armbånd vil være dimensioneret og monteret korrekt, gratis.
Lorus anbefaler derfor, at du ikke køber et Lorus ur gennem enhver hjemmeside, medmindre det er en autoriseret Lorus forhandler, som har sin egen fysiske butik, du kan besøge.
 

Nogle ikke-autoriserede sites sælger falske eller brugte ure eller ure, der er blevet pillet ved, og er derfor ikke berettiget til pleje under Lorus garanti. Andre tilbyder ikke den originale Lorus international garanti, og heller ikke eftersalgsservice af nogen art.

Lorus lægger stor vægt på at sikre, at vores Lorus autoriserede forhandlere tilbyder dig de allerbedste produkter og service. Drage fordel af fred i sindet, som kun de kan autoriserede Lorus forhandlere kan tilbyde.

Uautoriserede kopier eller reproduktioner af eventuelle artikler, fotografier eller levende billeder på dette site er strengt forbudt. Bemærk venligst, at Lorus ikke kan holdes ansvarlig for nogen krav eller løfte på eksterne sites eller andre steder af enkeltpersoner eller organisationer end Lorus og SEIKO Watch Corporation.